Onze diensten
Consultant
Erwin Holster

Erwin heeft een achtergrond op het vlak van Civiele Techniek. Vanuit zijn werk voor een bouwonderneming kwam hij in aanraking met veiligheid en kwaliteit. In 2005 gestart als Consultant bij onze organisatie en sindsdien veel ervaring opgedaan met business assurance, compliance en risicomanagement. Inmiddels is hij als Senior Consultant en Projectleider betrokken bij multidisciplinaire projecten. We laten Erwin hieronder graag zelf aan het woord.

Erwin Holster

‘In alles wat ik doe, lees of beleef, zoek ik naar kwaliteit en afwisseling. Zoals ‘Le vin des Amis’ van Domaine Clape. Een supermooie wijn, gecompliceerd, krachtig en ‘n heerlijk volle smaak, ik kan er uren van genieten… Daarnaast houd ik erg van lekker eten met de juiste kruiden als ingrediënten. Kruiden kunnen een gerecht nét dat extraatje geven.

Ook in mijn werk probeer ik altijd nét een stap verder te gaan. Zodat de klant mijn aandacht, toewijding en het gebruik van de juiste componenten proeft, voelt en beleeft. Ik ben daarbij vooral gericht op oplossingen die toepasbaar zijn en die de klant verder kunnen helpen. Mijn positieve instelling en doorzettingsvermogen komen daarbij prima van pas.

Daarom inspireert Nelson Mandela mij zo. Ondanks veel tegenslag en tegenwerking bleef hij geloven in zijn toekomstdroom. Hij heeft voor de Zuid-Afrikaanse bevolking echt het bestaansrecht veranderd. Mijn persoonlijk bezoek aan Robbeneiland liet destijds een diepe indruk op mij achter.

Oog voor de mens en zijn verhaal zijn voor mij belangrijk. Maar het zakelijke belang verlies ik niet uit het oog. Een organisatie moet voorkomen dat ze stil blijft staan. Mijn uitdaging is om binnen de organisatie te sparren over verdere mogelijkheden om verder te groeien en de processen nog beter te verankeren.’