Onze diensten
Consultant
Madelon de Wit

Madelon werkt al bijna 20 jaar op het vlak van kwaliteit- en voedselveiligheidsmanagement. Gestart bij een catering organisatie en sinds 2008 werkzaam voor onze organisatie. Madelon is voor veel opdrachtgevers een vertrouwd gezicht op het gebied van certificatie en beheer. Daarnaast verzorgt zij verschillende trainingen. We laten Madelon hieronder graag zelf aan het woord.

Madelon de Wit

‘Zelfs na al die jaren zie ik elke klant en elke opdracht als een uitdaging en telkens wil ik iets goeds en op maat neerzetten. Het op alle fronten nakomen van afspraken is voor mij de voorwaarde voor kwaliteit. Tevens ervoor zorgen dat de klant uitermate tevreden is.

Dat doe ik door een luisterend oor voor knelpunten te bieden en mee te denken met (totaal)oplossingen. Dat past ook bij mijn karakter. Ik ben een rustige, nuchtere Hollandse meid die goed kan luisteren, positief in het leven staat en vrolijk, spontaan en behulpzaam is. ‘Eerst denken en dan doen’ staat voor mij centraal.

Belangrijk vind ik ook voldoende afwisseling in mijn activiteiten. Nu heb ik die meer dan voldoende, doordat ik mijn werk combineer met de zorg voor mijn kinderen. Een goede balans tussen werk en privé staat voor mij absoluut voorop!’