Onze diensten

Detachering

Detachering van QHSE of Security Specialisten

Detachering is een oplossing voor jouw organisatie als je op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers afwezig zijn wegens ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit, zoals gedurende een project of een piekmoment, kan QSN uitkomst bieden. Daarnaast kunnen onze kennisexpert ook ondersteunen in het inwerken van een nieuwe medewerker, die aan de slag gaat met kwaliteit, arboveiligheid, milieu of informatiebeveiliging.

Kenmerken onze specialisten

Onze consultants zijn ervaren op het gebied van QHSE of Informatiebeveiliging/Security. Zij hebben kennis van de voorkomende normen en richtlijnen en veel ervaring in de uitvoering van audits. Al onze Consultants zijn praktisch en hands-on, waardoor zij in staat zijn om direct impact te hebben binnen de organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meedraaien op het niveau dat je gewend bent. Tevens geeft hun positief-kritische blik een extra impuls aan de afdeling waar zij komen te werken. De specialisten die wij detacheren werken graag op projectbasis aan verbetering en zijn eraan gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen.

Ook profiteren van de voordelen? We vertellen je er graag meer in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adviesbureau
Voordelen detachering
  • Oplossing voor een (tijdelijke) capaciteitsprobleem
  • Ervaren en praktische QHSE of Security medewerkers op verschillende niveaus
  • Voorkomen van onvoorziene omstandigheden en aanverwante kosten
  • De oplossing voor organisaties die de kennis nodig hebben, maar niet de mogelijkheid om een volledige fte in te zetten
  • Structurele kennisoverdracht aan medewerkers en realiseren van voortgang en verbetering