Onze diensten

QSN wordt Cuccibu

Datum: 21-09-2023

Vanaf 1 oktober zal QSN haar handelsnaam veranderen in Cuccibu. Sinds eind 2022 maakt QSN onderdeel uit van de Cuccibu Groep. Een krachtenbundeling die het mogelijk maakt onze dienstverlening te verbreden en nog meer toegevoegde waarde te bieden aan klanten.  

Onze vertrouwde dienstverlening zetten we door onder de naam Cuccibu
Al meer dan 25 jaar heeft QSN een sterke naam opgebouwd met dienstverlening op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteitsmanagement, arboveiligheid en duurzaamheid. Onder de naam Cuccibu wordt de huidige dienstverlening in zijn volledigheid doorgezet. We blijven actief op eerder genoemde vakgebieden en de huidige contactpersonen blijven het vaste aanspreekpunt. Naast de al bekende dienstverlening, biedt Cuccibu een breed portfolio aan diensten op het gebied van Privacy & Legal en Cyber Security. Als één Cuccibu zijn we dé partij die een totaalpakket aan diensten biedt rondom de verantwoorde omgang met gegevens, nieuwe technologie en processen. 

Meer weten over de dienstverlening van Cuccibu? Lees het hier 

Nieuw kantoor in Rijswijk
Geleidelijk zullen de aankomende periode de naam en uitingen van QSN vervangen worden door Cuccibu. Ook de mailadressen zullen uiteindelijk wijzigen naar @cuccibu.nl. Tot die tijd blijven wij bereikbaar op de voor jou vertrouwde adressen. Naast de naamswijziging zullen we ook verhuizen naar het nieuwe Cuccibu kantoor in Rijswijk.  

Mocht je vragen hebben, neem contact met ons op via info@qsn.nl of 0252-547000.  

Contact