Onze diensten

Video, animatie en illustratie

Jouw boodschap overbrengen in beelden

We leven in een snelle wereld vol met invloeden en prikkels van buitenaf. Mensen krijgen daarbij veel content te verwerken, terwijl het brein juist visueel is ingesteld. Een handige manier om met jouw boodschap de aandacht te trekken is door het inzetten van beeld in de vorm van een video, animatie of illustratie. Door het gebruik van beeldcommunicatie blijft de tekst en boodschap namelijk veel beter hangen. Beeldcommunicatie is makkelijk te consumeren, dit maakt het een laagdrempelig en effectief middel. Een video, animatie of illustratie is de manier om kennis of instructies op een leuke en heldere manier over te brengen naar klanten of medewerkers. Daarnaast is video persoonlijk, duidelijk en eenvoudig.

Wij denken graag met je mee

Op basis van het doel wordt een gericht plan van aanpak gemaakt. Samen bouwen we aan het concept dat bij de wensen en verwachtingen van jouw organisatie aansluit. Jouw wensen, onze creatieve kijk en expertise. Zodra het concept staat schrijven wij voor de video, animatie of illustratie altijd een scenario of script. Bij animatie wordt er ook een storyboard gemaakt om een beeld te krijgen over het eindresultaat. Daarna gaan we aan de slag met animeren. In deze fase brengen we de animatie tot leven. We laten alle tot nu toe statische illustraties bewegen en timen de bewegingen en overgangen op de muziek, voice-over of tekst. Na de laatste finishing touch leveren wij de productie op in de gewenste vorm en is er een herzieningsmogelijkheid.

Nieuwsgierig naar succesverhalen en alle mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Referenties
Diensten
  • Implementatie video of animatie: ter ondersteuning van de implementatie van een managementsysteem, bijvoorbeeld om bewustwording te vergroten of uitleg te geven over beleid.
  • Instructie video of animatie: kan worden ingezet voor de uitleg van een proces.
  • Informatieve video of animatie: kan worden ingezet voor het verbeteren van de algemene kennis. Denk dan bijvoorbeeld aan toolboxen en lessons learned.
  • Informatieve illustraties: kan worden gebruikt om kennis te verbreden of ter ondersteuning bij het uitleggen. Denk aan bijvoorbeeld brochures, posters en flyers.