Onze diensten

Awareness workshop bij RAV Kennemerland

Datum: 10-10-2018

Vorige week heeft een QSN-consultant bij Regionale Ambulancevoorzieningen (RAV) Kennemerland een training gegeven over informatiebeveiliging, waarbij de focus met name lag op bewustwording.

RAV Kennemerland heeft een managementsysteem opgezet conform NEN 7510 en AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Begin dit jaar hebben zij het certificaat behaald. Bewustwording speelt hierin een belangrijke rol. Tijdens de training werd o.a. door middel van een fotoworkshop en een quiz aandacht besteed aan bewustwording en werden tools aangeboden voor de instructeurs om de medewerkers te informeren over informatiebeveiliging.

Meer weten?

QSN geeft regelmatig trainingen en workshops op maat. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een training op maat, gericht op de behoeften binnen jullie organisatie? Wij vertellen graag meer. Onze trainingen zijn praktijkgericht, met veel ruimte voor oefening en discussie. Onze trainers zijn werkzaam in de praktijk en delen graag hun kennis. Neem contact met ons op!

Contact