Onze diensten
Consultant
Ann Depoorter

Ann heeft de Hogere Hotelschool in Antwerpen gedaan en heeft o.a. lang gewerkt als QHSE manager bij een telecom organisatie. Sinds 2015 werkt zij voor onze organisatie en is zij Projectleider bij verschillende organisaties, veelal op het gebied van kwaliteit, arboveiligheid en milieu- en energiemanagement. Binnen ons team is zij tevens één van de Kennisexperts op het gebied van milieu- en energiemanagement. We laten haar hieronder graag zelf aan het woord.

‘Ook al ben ik trots als iets lukt, zoals het binnenhalen van een certificaat, ik schreeuw het niet van de daken. Ik werk graag samen met anderen, maar zonder kapsones. Ik blijf het liefst op de achtergrond. Steeds vraag ik mij af of ik de klant nog ergens bij kan helpen.

Niet alleen mijn klanten en collega’s merken die betrokkenheid, ook mijn privé-omgeving. Ik ben sociaal, liefdevol en begaan met anderen. Altijd heb ik een oplettend oog voor mijn omgeving, ook voor de organisatie die mij inhuurt. Opdrachtgevers kunnen blindelings op mij rekenen. Ik ben nauwkeurig en accuraat en letterlijk alle beschikbare uren in touw om perfect werk te leveren. Ook al beschik ik over een flinke dosis Belgische humor en vind ik het leuk om gezellig na te praten over het weekend, dat moet niet te lang duren…. Ik verlies nooit uit het oog dat ik bij een klant ben en in zijn tijd werk. Ik profiteer niet graag, waarden en normen vind ik belangrijk.

Ik geniet enorm van aan het strand zitten, naar de branding luisteren, ruiken van het zoute water en zonsondergangen bekijken. Ook lees ik graag en het leuke is dat mijn kinderen het liefst elke avond een verhaaltje willen horen. Dat één-op-één contact is een mooie gewoonte geworden. ‘Quality time’ is voor mij dan ook het ultieme voorbeeld van kwaliteit.’