Onze diensten
Consultant
Daan van der Meer

Daan werkt sinds 1 juni als Information Security Consultant bij onze organisatie. Hij heeft een HBO opleiding Information Security Management afgerond. Bij zijn vorige werkgever heeft hij ervaring opgedaan als Information Security Officer en is hij nauw betrokken geweest bij de implementatie van het Information Security Management System (ISMS). Daan kijkt er naar uit om nog meer organisaties verder te helpen en te begeleiden bij certificatie. We laten hem graag zelf even aan het woord.

Daan van der Meer

‘Ik ben trots op het opzetten van het ISMS en de behaalde ISO 27001 certificering bij mijn vorige werkgever. Het proces van certificering was nieuw voor mij. Door er veel energie, tijd en moeite in te steken is het een succesvol traject geworden. Als ik ergens aan begin, ga ik er voor de volle 100% voor. In mijn opzicht leer je dan het meest en blijf je jezelf uitdagen. Ik kijk met veel plezier terug op het project en ben mede daardoor enthousiast geworden om ook andere organisaties te begeleiden bij certificatie.

Op een vrije dag zoek ik mijn vrienden op om bij te praten. Sociale contacten staan voor mij hoog in het vaandel. Ook hier steek ik veel aandacht en moeite in. Ik ben empathisch en sociaal bewogen en haal dan ook veel energie in het contact met mensen. Het maken van een wereldreis staat hoog op mijn bucketlist. Het lijkt me ontzettend interessant om allerlei culturen te ontdekken en in gesprek te gaan met de mensen in de verschillende landen. Overigens lijkt het me ook al leuk om dit te ervaren in Europa. Een reis met een zelf gerenoveerde camper staat ook op het lijstje.

Mijn partner beschrijft mij als een betrouwbaar, empathisch persoon die zeer intelligent is en veel liefde geeft. Herkenbaar! Ik sta altijd klaar voor anderen en vind het leuk om advies te geven. Ik denk niet in problemen maar in oplossingen. In de meeste situaties ga ik probleem oplossend te werk, zowel privé als zakelijk.’