Onze diensten
Digital Marketeer & Office Management
Daphne Koot

Daphne heeft Communicatiewetenschappen gestudeerd in Amsterdam en is vervolgens bij onze organisatie gestart als Office Manager. Daarbij is zij het centrale aanspreekpunt van ons kantoor. Zij verzorgt de interne communicatie, regelt het trainingsmateriaal en houdt daarbij tevens allerlei facilitaire en organisatorische zaken draaiende. Sinds 2022 vervult zij ook de rol van Digital Marketeer. We laten haar hieronder graag zelf aan het woord.

Marketing

‘Ergens energie en tijd in stoppen, dat is voor mij het ultieme voorbeeld van kwaliteit. Bijvoorbeeld door een persoonlijk cadeautje voor de verjaardag van een vriendin te regelen en door tijd te maken voor gezellige activiteiten met vrienden en familie. Ergens moeite voor doen, zonder daar direct iets voor terug te willen, daar draait het om.

Ik ben gek op lekker eten, ik zou het dus ook super moeilijk vinden om dat op te geven. Blij ben ik tijdens een gezellige lunch, een taartje bij de thee en bittergarnituur bij de borrel. Daarnaast wil ik graag meer zien van de wereld. Vorig jaar heb ik met een vriendin een rondreis door Thailand gemaakt. Dat was heerlijk, maar na 3 weken wilde ik ook weer naar huis. Ik functioneer namelijk het beste als ik omringd ben door vrienden en familie.

Het liefst trek ik er op uit met de scooter. Op deze manier kan ik makkelijk overal heen en ben ik niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Op de scooter ben je ook nog altijd op tijd. Belangrijk, ik heb namelijk een hekel aan laatkomers. Als ik de premier van Nederland was, zou ik het openbaar vervoer eerst gaan verbeteren. Duurzaamheid en milieu zijn belangrijke onderwerpen, maar treinen en bussen rijden vaak niet op tijd en zijn onbetaalbaar geworden. Dat probleem zou ik dus eerst gaan aanpakken.’