Onze diensten
Consultant
Denise van de Steeg

Denise werkt sinds 1 december 2022 als Information Security Consultant bij onze organisatie. In haar vorige baan heeft ze veel ervaring opgedaan met kwaliteit en informatiebeveiliging. Ze was onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van het kwaliteits- en informatiebeveiligingsmanagementsysteem en het uitvoeren van de interne audits. Daarnaast heeft Denise veel interesse in alles wat met cybersecurity te maken heeft. We laten haar graag zelf even aan het woord.

Denise van de Steeg

“Mijn partner omschrijft mij als sensitief, veel humor met een vleugje sarcasme, altijd een luisterend oor en een tikkeltje perfectionistisch. Herkenbare antwoorden! Ik vind het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt en er een omgeving wordt gecreëerd waar geen angst heerst om fouten te maken. We moeten leren van ervaringen en successen vieren! Het perfectionistische in mij geeft mij een scherp oog voor detail en maakt dat ik altijd streef naar het beste.

Wat ik zou doe als ik een hele dag vrij zou hebben? Ik start met een wandeling door de bossen. Gevolgd door een lange massage en ’s avond lekker uiteten bij een goed restaurant met wijnarrangement. Echt even relaxen! Maar ik spreek ook graag de avontuurlijke kant in mijzelf aan, door bijvoorbeeld uit een vliegtuig te springen of spontaan te gaan bungeejumpen. Ook met een wintersport vakantie maak je me heel blij. Ik kan nu al afdwalen bij de gedachten straks heerlijk op de piste te staan!

Het boek ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ vind ik heel inspirerend. Het is geschreven door een Koreaanse monnik die verschillende levenskwesties beschrijft. Hij geeft inzichten en adviezen om in de huidige moderne en drukke wereld soms juist even stil te staan en gebeurtenissen anders te benaderen om meer rust en plezier te vinden. Ik probeer ook echt bewust te genieten van de tijd samen met mijn vriend en zoontje.”