Onze diensten
Consultant
Jason Bak

Jason werkt sinds mei 2022 als Information Security Consultant bij onze organisatie. Hij is enthousiast over agile werken en heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met certificeringstrajecten. Hij heeft bijvoorbeeld ondersteund bij de implementatie van een Information Security Management System (ISMS) en audits uitgevoerd voor onder andere ISO 27001, ISAE 3402, SOC 1 en SOC 2. We laten hem graag zelf even aan het woord:

Jason Bak

De volgende karaktereigenschappen zijn kenmerkend voor mij: betrouwbaar, resultaat gericht en zelfverzekerd. Ik kom mijn afspraken na en zorg dat deadlines gehaald worden. Daarnaast geloof ik in mezelf en probeer ik het beste uit mezelf te halen, ongeacht de situatie. Ik vind het belangrijk om dit ook aan mijn drie fantastische dochters mee te geven. Mijn partner zegt trouwens dat ik soms wat koppig kan zijn, dat laten we maar even in het midden.  

Het ultieme voorbeeld van kwaliteit? Apparatuur die na 20 jaar nog steeds werkt! Ik vind dit onder ander belangrijk in mijn keuken. In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om een goede maaltijd te bereiden. Ik ben gek op lekker eten. Het liefst een beetje pittig, dat geeft toch wat extra sensatie. 

Als ik morgen de premier van Nederland ben ga ik als eerste maatregelen treffen tegen de (milieu)vervuiling van bedrijven in ons land. Deze vervuiling kan, maar vooral moet wat mij betreft een stuk minder worden. Daarnaast zou ik me hard maken voor de vrijheid van meningsuiting. Een grondwet die we niet kwijt mogen raken.”