Onze diensten
Consultant
Job van de Kraats

Job werkt sinds juni 2022 als QHSE Consultant bij onze organisatie. Hij heeft geleerd voor Biochemisch en Microbiologisch analist maar maakte al snel de switch naar certificatielandschap. Inmiddels heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van kwaliteit, milieu, arbo en voedselveiligheid. De internationale standaarden, zoals ISO 9001 en ISO 45001, en het uitvoeren van interne audits zijn hem dan ook niet onbekend. We laten hem graag zelf even aan het woord.  

Job van de Kraats

“Mensen in mijn directe omgeving beschrijven mij als een enthousiaste bruggenbouwer. Het komt niet vaak voor dat ik geen oplossing kan bedenken. Ik ben creatief en zeer optimistisch. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het hele team de neuzen in dezelfde richting heeft en iedereen zijn afspraken nakomt. Mijn motto is dan ook: zeg wat je doet en doe wat je zegt.  

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarom ga ik geen uitdaging uit de weg. Elke audit loopt anders, hiermee trigger ik mezelf. Ik ben dan ook extra trots als een audit goed is afgerond en het certificaat binnen is. Ook in mijn privéleven leer ik graag nieuwe dingen. Ik doe wel eens mee aan whisky tasting competities. Wat proef ik? Welke smaken gaan goed samen? Welk percentage alcohol heeft het? Kan ik de leeftijd van de whisky inschatten? Er zijn zoveel elementen te ontdekken.  

Mijn favoriete vervoersmiddel is de auto. Ik ben dol op autorijden. Lange afstanden zijn voor mij geen enkel probleem. Goed muziek op en gaan. Lekker toeren over slingerende bergwegen, tussendoor stoppen voor een goede kop koffie en plekken ontdekken waar je normaal gesproken niet snel zou komen. Dat allemaal op het gemak, alhoewel ik ook erg kan genieten van een rondje Nurburgring.”