Onze diensten
Consultant
Lisa Houwer

Lisa heeft een achtergrond in Human Logistics. Bij haar vorige werkgever heeft zij gewerkt als IT Security & Information Officer en veel ervaring opgedaan met Informatiebeveiliging. Bij onze organisatie vervult Lisa sinds 2021 de rol van Information Security Consultant. We laten haar hieronder graag zelf aan het woord.

Consultant Informatiebeveiliging

‘De uitdrukking: ‘afspraak is afspraak’ is mij op het lijf geschreven. Ik hecht veel waarde aan het nakomen van gemaakte afspraken. Als je iets met elkaar afspreekt, is het voor mij vanzelfsprekend dat je daar echt voor gaat. Ik denk altijd vooraf na over onvoorziene omstandigheden. Ik zal daarom bijvoorbeeld niet zo snel te laat komen. Kwaliteit betekent voor mij ‘aan verwachtingen voldoen.’ Ik heb een hekel aan mensen die er de kantjes van af lopen en ik kan wel eens een tikkeltje ongeduldig zijn.

Op een vrije dag ben ik in de natuur te vinden. Heerlijk is het om te wandelen en je hoofd leeg te maken. Ook gaat de fotocamera vaak mee. Je weet namelijk maar nooit wanneer je iets bijzonders tegenkomt. Ik ben een echte koukleum, vakantieplannen staan daarom vaak in het teken van lekker warm weer.

Dat deze functie veel kilometers met zich mee brengt, is voor mij niet zo’n probleem. De auto is namelijk mijn favoriete vervoersmiddel. Comfortabel, met mijn eigen muziek op en geen vreemde mensen om mij heen.

Trots ben ik dat ik heb weten te presteren dat één van mijn vorige werkgevers op twee ISO normen is gecertificeerd. Het bedrijf was best chaotisch en mijn kennis was toen nog minimaal. Toch is het gelukt! Ik hoop in deze functie bij QSN veel bedrijven te helpen aan dat gewilde papiertje aan de muur.’