Onze diensten
Consultant
Lonneke van Harrewijn

Lonneke heeft een master opleiding Beleids- en Organisatiewetenschappen gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Met meer dan 12 jaar werkervaring op het gebied van Human Resources Management, EFQM en sustainability, is zij in 2014 gestart bij onze organisatie als Senior Consultant en Projectleider. Momenteel werkt zij voor verschillende organisaties aan multidisciplinaire projecten. We laten haar hieronder graag zelf aan het woord.

Lonneke van Harrewijn

‘Werken met en voor organisaties die een duurzame en waardevolle bijdrage leveren aan de wereld om ons heen en daar hun ziel en zaligheid in leggen. Daar raak ik door geïnspireerd en gaat mijn hart sneller van kloppen. Samen kijken naar hoe de wereld om ons heen veranderd en wat dit voor impact heeft op de organisatie, haar producten en diensten en de processen die daar om heen georganiseerd moeten worden. Ik vind het spannend om met een organisatie op ontdekkingstocht te gaan en de wereld van morgen te ontdekken en toe te passen, zodat niet alleen zij, maar ook hun omgeving er beter van wordt. Managen van verandering én van kansen en risico’s op zowel strategisch, tactisch als operationeel vlak, dat is waar het voor mij om gaat in organisaties.

Dromen, denken en doen zijn de elementen die ik hiervoor gebruik in mijn werk. Maar ook privé vind ik het heerlijk om even lekker weg te dromen en na te denken over alles wat ik nog wil doen en bereiken. En dan GAAN………!!!! Op naar het beste resultaat voor nu, en dan vast nadenken over hoe het in de toekomst nog beter kan. En verder gewoon genieten van een mooie dag, de natuur om ons heen, lekkere muziek, heerlijk eten en een goed gesprek.’