Onze diensten
Consultant
Marjolijn Balk-Laroo

Marjolijn werkt sinds 1 februari 2023 als QHSE Consultant bij onze organisatie. In haar loopbaan heeft ze bij diverse organisaties de rol van KAM coördinator vervuld en ervaring met de kwaliteitsnorm ISO 9001 opgedaan. Daarnaast heeft ze een passie voor voeding. Ze heeft een HBO Food Management & Research afgerond, ervaring met voedselveiligheid en heeft als een van de eerste in Nederland de nieuwste versie van de ISO 22000 norm geïmplementeerd. We laten haar graag zelf even aan het woord.

Marjolijn Balk-Laroo

“Mijn partner omschrijft mij als realistisch, creatief en milieubewust. Daar herken ik mezelf zeker in! Ik vind de omgeving waarin we leven belangrijk en draag daar graag mijn steentje aan bij. Zo heb ik de lekkerste groenteburgers, zonder e-nummers en met lokale ingrediënten, ontwikkeld. Met de verkoop hiervan bespaarde ik omgerekend het leven van circa 31 varkens per maand. Dat is een prestatie waar ik trots op ben!

Kwaliteit zit hem voor in mij in orde en structuur. Neem bijvoorbeeld de manier waarop de opslag van een bedrijf er uit ziet. Dat is een goede indicator voor de rest van het bedrijf. Is de opslag overzichtelijk en schoon? Is alles op de juiste wijze geëtiketteerd en geen enkel product over de datum? Dan is vaak de rest van het bedrijf ook op orde.

Ik word blij van leuke dingen doen met mijn gezin. Liefst iets actiefs in de buitenlucht. Skiën, surfen, bergen beklimmen en mountainbiken. Iets minder actief mag ook. Ik ben gek op plaatselijke marktjes, (moderne) kunst en architectuur. En op zijn tijd een goed boek. ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman vind ik een echte aanrader. Het boek geeft de wereld vertrouwen en draagt bij aan een betere wereld. Ik geloof daar ook echt in!”