Onze diensten
Consultant
Martijn Eijsackers

Martijn werkt sinds november 2022 als QHSE Consultant bij onze organisatie. Hij heeft een studie achtergrond in Bestuurskunde en diverse managementfuncties vervuld. Inmiddels heeft hij al een aantal jaren ervaring op het gebied van proces- en kwaliteitsmanagement. Hij kijkt er naar uit om zijn kennis op het gebied van kwaliteit, arboveiligheid en milieu nog verder uit te breiden. In de rol van Compliance Manager heeft Martijn ook kennis opgedaan van de ISO 27001 en ISO 27002 normen, waardoor hij opdrachtgevers ook kan ondersteunen met informatiebeveiliging. We laten hem graag zelf even aan het woord.

“Mijn directe omgeving omschrijft mij als een betrokken en energiek persoon, die houdt van heldere communicatie. Daar kan ik mij helemaal in vinden. Afspraak is bij mij ook écht afspraak. Ik zal dan ook nooit te laat zijn op een afspraak. Liever een half uur te vroeg dan 1 minuut te laat. Daarnaast ben ik een optimist. Ik denk graag in oplossingen in plaats van onmogelijkheden.

De volgende uitspraak van Dr. W. Edwards Deming fascineert mij: ‘Quality is everyone’s responsibility! Als je niet kunt omschrijven wat je procesmatig doet, dan weet je eigenlijk niet wat je doet waarbij een slecht systeem altijd een goed persoon zal verslaan.’ In mijn rol als Information Security en QHSE Consultant hoop ik organisaties te helpen hun processen te begrijpen én natuurlijk te verbeteren. Of ik nou bij een opdrachtgever zit, in de supermarkt loop of in de kantine van een sportvereniging sta, ik ben altijd opzoek naar verbetering. Daarbij is het belangrijk om aandacht te hebben voor de mensen met wie je praat en te begrijpen hoe zij kijken naar het beoogde doel. Alleen dan ontstaat er een win-win situatie.

In mijn vrije tijd loop ik graag halve marathons, meestal de wat kleiner georganiseerde. Die zijn net wat gezelliger en meestal zie je ook nog wat van de omgeving . Het is belangrijk om tijd vrij te maken voor het hardlopen maar door het drukke gezinsleven lukt dit niet altijd. Daarnaast vind ik paragliden geweldig (lekker vrij in de lucht hangen), maar na een introductie weekend ben ik er achter gekomen dat het toch niet mijn sport is. Ik zou graag nog een keer in een Apache-gevechtshelikopter willen vliegen. Dat is een lang gekoesterde droom. Een reis naar het ‘Dak van de wereld’, ofwel naar Tibet en Nepal staat ook nog hoog op het verlanglijstje. Hopelijk kan ik deze dromen ooit verwezenlijken.”