Onze diensten
Consultant
Mike Samson

Mike werkt sinds juli 2022 als Information Security Consult bij onze organisatie. Hij heeft inmiddels al een mooie loopbaan achter de rug, waarin hij veel ervaring heeft op gedaan op het gebied van informatiebeveiliging. Mike heeft bij diverse organisaties de rol van Security Officer vervuld. Hij was o.a. verantwoordelijk voor het Information Security Management Systeem en het coördineren van de interne- en externe audits. We laten hem graag zelf even aan het woord.

Mike Samson

“Mijn partner beschrijft mij als een ambitieus, gedreven en eerlijk persoon. Daar herken ik mezelf wel in. Ik denk eerst ergens goed over na voordat ik handel. Ook ben ik betrouwbaar en help ik anderen graag, zonder dat ik daar iets van terug verwacht. Ik werk overzichtelijk en nauwkeurig en pak zaken systematisch aan. Daarnaast is Mike ook een echte familieman, vult mijn partner nog aan. Ik ben enorm trots op mijn, inmiddels volwassen en zelfstandige, dochters.

Op een vrije dag maak ik graag een mooie fietstocht in Oost-Nederland. De dag sluit ik af met een gezellige BBQ. Bij voorkeur met een perfect geroosterde Côte de Boeuf en een goede, bijpassende wijn. De BBQ gaat altijd mee als wij met de caravan op vakantie gaan. Dat is voor mij het ultieme voorbeeld van vrijheid en kwaliteit.

Het vakgebied informatiebeveiliging interesseert mij enorm. Ik kan helemaal worden opgezogen door een goed artikel over bijvoorbeeld cybersecurity. Maar met een spannende sportwedstrijd maak je me ook blij. Ik ben een echte sportliefhebber: groot fan van voetbal, wielrennen, atletiek en de Formule 1.”