Onze diensten
Account Executive
Monique Reinerie

Monique is ook te bereiken via 0252-749933.

 

Monique heeft brede ervaring op het gebied van Sales- en Accountmanagement vanuit diverse organisaties. Sinds 2021 is Monique onderdeel van het Sales- en Marketingteam van onze organisatie en werkt zij in de rol van Account Executive. We laten haar graag even zelf aan het woord:

Sales executive

‘Actief. Dat is dé eigenschap die mijn omgeving mij toedicht. Ik zit niet graag stil, trek er graag op uit. Op de fiets, te voet, in de tuin. De liefde voor buiten komt denk ik vooral door mijn jeugd. Ik ben opgegroeid op het plattenland, op een boerderij. Heerlijk om buiten te leven en je bijvoorbeeld op de fiets te verplaatsen. Haren in de wind en gaan. Van nature ben ik een onrustig persoon, met een yogasessie of een luisterboek zoek ik bewust de rust op.

Als ik ooit premier van Nederland ben, start ik met prioriteit geven aan preventie in de gezondheidszorg. Klantprojecten bij QSN op het gebied van Gezond en Veilig Werken spreken mij bijzonder aan. Preventief nadenken over maatregelen om ziekten te voorkomen is heel belangrijk. Het ultieme voorbeeld van kwaliteit? Dat zit voor mij vooral in de klantenservice. Als iets niet werkt en ik direct goed wordt geholpen om het op te lossen, ben ik een tevreden mens. Daar streef ik overigens tijdens klantencontacten bij QSN ook naar. Ik hoop in deze rol veel verwachtingen te gaan overtreffen.’