Onze diensten
Account Manager
Ryan Hart

Ryan is ook te bereiken via 06-46708964.

 

Ryan werkt sinds 15 juni als Account Manager bij onze organisatie. Hij is afgestudeerd op het HBO voor Ondernemerschap & Retail Management en heeft daarna nog een hbo-studie gevolgd voor online marketeer. De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als commercieel manager in de reisbranche. Hierdoor heeft hij veel ervaring opgedaan in sales- en accountmanagement. Hij kijkt er onwijs naar uit om zijn kennis en ervaring te delen en in te zetten. We laten Ryan graag zelf even aan het woord.

Account Manager

‘Hoe mijn naasten mij omschrijven? Loyaal, spontaan, geduldig en ambitieus. Hier herken ik mezelf in. Persoonlijke groei vind ik belangrijk. Ik lees dan ook graag een goed boek om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zullen velen zeggen dat ik een positieve sfeermaker ben. Ik sta positief in het leven en ben een echte levensgenieter.

Het ultieme voorbeeld van kwaliteit is voor mij wanneer je ergens boven verwachting wordt geholpen. Ik vind het mooi om te zien als mensen net dat stapje extra zetten om jou verder te helpen. Deze mentaliteit voer ik ook door in mijn eigen werkzaamheden. Het is voor mij belangrijk dat ik goede kwaliteit lever en klanten (meer dan) tevreden zijn met mijn werk. Als anderen tevreden zijn, ben ik dat ook. Daar haal ik veel energie uit!

Ik haal ook veel energie uit mijn gezin. Een vrije dag breng ik het liefste met hen door. We gaan regelmatig een dagje weg, maar ook thuis hebben we het net zo gezellig. Bij lekker weer zetten we bijvoorbeeld de BBQ aan en genieten we in onze tuin van een wijntje, terwijl de kinderen in het zwembad spelen. Ultiem geluk, als je het mij vraagt!’