Onze diensten
Corporate Recruiter
Shanice Eisden

Shanice werkt sinds 1 juni 2023 als Corporate Recruiter bij onze organisatie. Ze heeft al ruim vijf jaar ervaring met het werven en selecteren van de geschikte kandidaten. Naast recruitment zal Shanice  ook initiatieven ondernemen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, opleiding en training en HR. We laten haar graag zelf even aan het woord.

Shanice Eisden

“Mijn vrienden omschrijven mij als iemand die van organiseren houdt, enthousiast is en openstaat voor nieuwe dingen. Daarnaast houd ik van open communicatie en duidelijke afspraken. Ik vind het belangrijk om mijn grenzen aan te geven. Je moet ten slotte nooit iets doen waar je niet volledig achter staat. Ik probeer dit ook in mijn werk als Recruiter door te voeren. Ik ga graag het gesprek aan om er achter te komen waar iemand energie van krijgt en wat iemand liever niet terug ziet in zijn of haar baan.

Het ultieme voorbeeld van kwaliteit is voor mij de juiste balans vinden tussen genieten en werken. Op mijn werk betekent dit iedereens kwaliteit inzetten. Hierdoor kan je samen iets uitmuntends bereiken, om dit vervolgens met z’n allen te vieren. Ook privé is deze balans erg belangrijk. Op een vrije dag ga ik eerst sporten om daarna uitgebreid te kunnen borrelen met vrienden. Door het sporten voelt het voor mij alsof ik het extra verdien die bitterbal van tafel te pakken.

Ik hou van lekker eten en reizen! Zowel in het binnen- als buitenland vind ik het leuk om nieuwe plekken en restaurantjes te ontdekken. Daar haal ik echt energie uit. Op mijn culinaire bucketlist staat de Librije in Zwolle. Ook kan ik mezelf helemaal verliezen in food filmpjes, van mukbangs tot kook video’s. Dat inspireert weer om zelf een nieuw recept uit te proberen.”