Onze diensten
Consultant
Simon Djakic

Simon werkt sinds 1 september als Information Security Consultant bij onze organisatie. Bij zijn vorige werkgever vervulde hij de rol van Security Officer. In deze rol heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van ISO 27001 en alles wat daar bij komt kijken. Simon kijkt er naar uit om zich verder te professionaliseren op het vlak van informatiebeveiliging. We laten hem graag zelf even aan het woord.

‘Het ultieme voorbeeld van kwaliteit? Een samenwerking waarbij op een open en transparante wijze, het gezamenlijke en vooraf gedefinieerde doel tijdig wordt bereikt. Er is niets leuker dan samen doelen bereiken! Ik kan ook niet wachten om samen met de opdrachtgever verbeteringen door te voeren en tot goede resultaten te komen.

Mijn favoriete vervoersmiddel is de auto. Heerlijk om een stuk te rijden met muziek aan en af en toe ongegeneerd mee te zingen. Hoog op de bucket-list staat dan ook een rondreis met de camper door Europa, de USA of Canada. Ik wil sowieso graag nog zoveel mogelijk van de wereld zien. Duiken op de mooiste plekken, de Big 5 spotten tijdens een safari en het beklimmen van een berg hoop ik allemaal nog eens te doen.

Op mijn vrije dag ben ik het liefst met mijn familie of vrienden. Ik ben een sociaal persoon en hou van gezelligheid om me heen. Als ik morgen een dag vrij heb start ik de dag met een potje tennis of padel. Daarna ga ik met mijn gezin naar de zee of het zwembad. De dag sluit ik af op het terras onder het genot van lekker eten een koud biertje. Genieten!’