Onze diensten
Consultant
Sylvana Refos

Sylvana werkt sinds 1 juli 2023 als Information Security Consultant bij onze organisatie. In haar loopbaan heeft ze veel ervaring opgedaan met kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Ze heeft onder andere de rol van kwaliteitsmanager,  lead auditor en procesmanager vervuld. De ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 zijn haar dan ook niet onbekend. We laten Sylvana graag zelf even aan het woord.

IB consultant

‘Mijn partner beschrijft mij als lief, zorgzaam en integer. Herkenbaar want ik sta graag voor anderen klaar. Daarnaast ben ik een harde werker. Ik hou van mijn werk. Daarbij vind ik het belangrijk om me aan te passen aan de wensen en mogelijkheden van het bedrijf waarvoor ik aan de slag ga. Geen afvinklijst afwerken omdat het moet, maar aan de slag met verbetering omdat je het belangrijk en leuk vindt. Een drive om écht te willen leren, groeien en verbeteren. Dat is voor mij het ultieme voorbeeld van kwaliteit.

De mooiste prestatie die ik heb verricht is het helpen opzetten van een tentoonstelling over Suriname voor het Kindermuseum Villa Zappakara. De tentoonstelling heet Sranang Krakti (kracht van Suriname). Het gaat over de kracht van de verschillende culturen in Suriname, kracht van de natuur, innerlijke kracht en over de nationale helden. Mooi om zo nauw betrokken te zijn bij zo’n belangrijk project.

Op mijn vrije dag omring ik me het liefst met familie en vrienden. Bijvoorbeeld om uitgebreid bij te kletsen met mijn zusje of varen met vrienden over de grachten in Amsterdam. Daarnaast vind ik het heel fijn om samen met mijn kinderen of partner de wereld te ontdekken. Op onze bucketlist staat een reis door Afrika, Zuid- en Midden-Amerika.’