Onze diensten
Consultant
Thijs Plasman

Thijs werkt sinds juni 2022 als QHSE Consultant bij onze organisatie. Hij heeft een opleiding afgerond in Human Resource Management maar kwam er al snel achter dat bij kwaliteit en milieu zijn interesse ligt. Thijs heeft in zijn vorige baan veel ervaring opgedaan met de managementsystemen voor kwaliteit, arboveiligheid en milieu. Daarnaast vervulde hij diverse interne rollen zoals preventiemedewerker, data protection officer en interne auditor. We laten hem graag zelf even aan het woord.  

Thijs Plasman

“Ik sta met beide benen op de grond en heb een nuchtere en nieuwsgierige houding. Daarnaast houd ik van een pragmatische máár persoonlijke aanpak. Een beetje humor tussendoor moet ook kunnen. Mijn vrienden en familie kunnen dit beamen. Zij omschrijven mij als een enthousiaste, ambitieuze, geduldige en sportieve man. Al kan dat sportieve soms nog wel eens doorslaan in fanatisme.  

Sport is trouwens iets wat ik niet zou kunnen opgeven. Na een dag hard werken kan ik echt genieten van sporten. Het is voor mij een uitlaatklep. Een potje padellen met vrienden is op dit moment favoriet. De sportschool en wintersport vind ik ook leuk. Een keer skiën of snowboarden in Amerika, bijvoorbeeld Aspen, staat hoog op het verlanglijstje.  

Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan ga ik nu als Consultant bij QSN aan de slag. Daar ben ik best trots op. Ik kijk er enorm naar uit om organisaties écht verder te helpen. Het werk dat ik oplever moet van goede kwaliteit zijn. Kwaliteit is voor mij iets dat voldoet aan alle eisen én tegelijkertijd alle verwachtingen overtreft. Je ziet of merkt dat er net een stapje extra is gezet.”