Onze diensten
Consultant
Tjitske Lohstroh

Tjitske is afgestudeerd aan de kunstacademie in Maastricht. Daarna heeft zij lange tijd verschillende functies gehad binnen de retail. In 2015 gooide ze het roer om en is ze gestart met een omscholingstraject tot Software Developer. Uiteindelijk is ze in de rol van Security Officer terecht gekomen en heeft zij naast reguliere werkzaamheden de ISO 27001 norm succesvol geïmplementeerd. Sinds 2022 is Tjitske werkzaam bij onze organisatie en vervult zij de rol van Information Security Consultant. We laten haar graag zelf even aan het woord:  

‘Mijn omgeving typeert mij als georganiseerd, integer, loyaal en vindingrijk. Ik denk wel dat dit klopt. Ik vind het belangrijk om duidelijke afspraken te maken en deze vervolgens ook na te komen. Dat gaat voor mij over een stukje wederzijds respect.  

In mijn vrije tijd ben ik graag actief of creatief bezig. Op een mooie dag sup ik graag door de Amsterdamse grachten naar een rustig plekje om een boek te lezen. Een andere grote hobby is bergbeklimmen, zowel in de indoorhal als op de mooiste vakantieplekken. 

Ik kan de tijd vergeten door creatief bezig te zijn. Eigenlijk ga ik nooit de deur uit zonder een selectie van mijn favoriete teken- en schrijfmateriaal. Je weet tenslotte nooit wat je tegenkomt. In mijn atelier kan ik de schetsen vervolgens verder uitwerken tot een schilderij of tekening. 

Als ik morgen premier van Nederland ben, zou ik informatiebeveiliging hoger op de agenda zetten. Door hier voldoende aandacht aan te geven speel je in op nieuwe risico’s die horen bij de digitale wereld. Ik kijk er naar uit om bij QSN veel organisaties te helpen bij uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging.’