Onze diensten

Trainingen & Events

Aan de slag met draagvlak!

Op aanvraag

Draagvlak is de sleutel tot succes!

Waarom deze training?

Iedere organisatie komt het knelpunt ‘’geen draagvlak’’ wel eens tegen. Dat is vervelend omdat draagvlak vaak de sleutel is tot succes! Om een plan te laten slagen is het belangrijk dat alle betrokkenen het plan of de verandering actief steunen. Wist je trouwens al dat er verschillende niveaus van draagvlak bestaan?

Hoe ziet deze training er uit?

Consultant Madelon heeft een praktische workshop ontwikkeld waarmee je zelf het niveau van draagvlak van jouw organisatie inzichtelijk maakt en de juiste tools krijgt om draagvlak te creëren en te vergroten. Geen ingewikkelde managementtheorieën, maar de basisprincipes die leiden tot succes!

De workshop duurt ongeveer 3 uur. De workshop wordt incompany bij jouw organisatie gegeven. Neem contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Waarom kiezen organisaties voor een training bij Cuccibu?

Staan er belangrijke veranderingen op de agenda binnen jouw organisatie? Of wordt er misschien wel een (nieuw) managementsysteem opgezet en geïmplementeerd? Wees je dan bewust van het belang van draagvlak. Met deze praktische workshop op basis van de brown paper methodiek helpen we organisaties heel graag verder!

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.