Onze diensten

Trainingen & Events

Praktische training voor interne audits (remote)

Op aanvraag

In twee modules in staat om interne audits (remote) uit te voeren!

Remote interne audits uitvoeren

Moet jij interne audits uitvoeren voor jouw organisatie en wil je daar eens goed induiken? Ben je op zoek naar handvatten om ook (remote) interne audits in deze bijzondere tijd goed te organiseren? Dan is deze praktische training uitermate geschikt! Deze training richt zich namelijk speciaal op proceseigenaren, stafmedewerkers en interne auditors die in de nabije toekomst audits zullen gaan uitvoeren in relatie tot een bestaand managementsysteem.

Waarom organisaties voor een training bij Cuccibu kiezen

  • Kleine groepen, maximaal 4 deelnemers. Kleine groepen, veel interactie.
  • De twee trainingsmodules worden van 9.30 tot 12.00 uur.
  • We geven deze training remote, maar dat wil niet zeggen: gortdroge feitjes en regeltjes waarbij jij luistert en wij praten. We bieden een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie.
  • Als deelnemer ontvang je templates en hulpmiddelen waardoor je direct voor jouw organisatie aan de slag kan!

Wat je in de eerste module gaat leren?

In de eerste module nemen we de ISO 19011-richtlijn als basis. We vertellen je meer over de achtergronden van interne audits en jouw rol als interne auditor. We behandelen het hele proces van voorbereiding, uitvoering, rapportage tot de follow-up. Uiteraard staan we uitgebreid stil bij de valkuilen en veranderingen wanneer je deze processtappen remote uitvoert. We oefenen, geven je praktische tips en handige templates die voldoen aan de gestelde eisen. Deze templates kan je direct binnen je eigen organisatie gebruiken.

Wat je in de tweede module gaat leren?

In de tweede module ga je vooral zelf aan de slag als (remote) interne auditor. Er worden interne audits afgenomen en de trainster Madelon kijkt mee en geeft feedback. Ook krijg je meer uitleg over het schrijven van een auditrapportage en zal ze de uitwerkingen reviewen. Aan het einde van module 2 ontvang je een certificaat en ben jij in staat om interne audits (remote) uit te voeren.

Diversiteit in de trainingsgroep of liever incompany?

Uit onze evaluaties blijkt dat deelnemers het leuk vinden om te leren en te sparren met deelnemers werkzaam binnen andere organisaties. Het is ook mogelijk om deze training te volgen met eigen collega’s. We zorgen dan dat de oefeningen zijn afgestemd op jouw organisatie. Neem contact op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.