Onze diensten

Trainingen & Events

Praktische training voor interne audits (op locatie)

Beschikbare data
Tijdsduur
Personen
Kosten
15/05/2024
Tijdsduur: 8 uur
Personen: Min 4 & Max 8
Kosten: € Informatie kosten aanvragen per persoon
17/09/2024
Tijdsduur: 8 uur
Personen: Min 4 & Max 8
Kosten: € Informatie kosten aanvragen per persoon

Aan de slag met interne audits!

Ga jij in de nabije toekomst audits afnemen?

Heeft jouw organisatie weinig of geen ervaring met het uitvoeren van interne audits en willen jullie daar eens goed induiken? Dan is deze praktische (incompany) training voor (beginnende) interne auditors uitermate geschikt! De training wordt gegeven op ons kantoor in Rijswijk of Eindhoven en richt zich speciaal op proceseigenaren, stafmedewerkers en interne auditors die in de nabije toekomst audits zullen gaan uitvoeren in relatie tot een bestaand managementsysteem.

Waarom organisaties voor een training bij Cuccibu kiezen

Bij een training van Cuccibu ligt de focus niet op gortdroge feitjes en regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar op een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie. De training wordt gegeven door één van onze consultants. Zij hebben veel praktijkervaring in het uitvoeren van interne audits.

Wat je gaat leren over interne audits

•    Inzicht in de rol van de interne auditor
•    Verwerven van praktische vaardigheden om audits uit te voeren
•    Kunnen signaleren van belangrijke verbeterpunten in de bedrijfsvoering
•    Correct rapporteren van bevindingen om zo verbeteringen te stimuleren

Deze training heeft de ISO 19011-richtlijn voor het uitvoeren van audits als basis. We beginnen met de achtergronden van interne audits en jouw rol als interne auditor. Vervolgens staan we stil bij het hele proces van voorbereiding, uitvoering en rapportage tot de follow-up. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen, hierdoor leren jullie de opgedane kennis meteen in de eigen organisatie toepassen.

Incompany

Bij Cuccibu geloven we in trainingen die helemaal zijn afgestemd op jouw organisatie. Daarnaast is het belangrijk dat betrokken medewerkers voldoende inzicht hebben in de norm en de gestelde eisen. Deze praktische interne auditor training kunnen we daarom ook incompany verzorgen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@qsn.nl of vul ons contactformulier in.

Remote

Onze trainingen worden in principe op locatie en real-life georganiseerd. Echter, in tijden van corona was dit niet mogelijk en dat vroeg om een andere aanpak. Het resultaat? We kunnen onze trainingen ook remote verzorgen, zowel incompany als op open inschrijving. De training wordt gegeven door een ervaren trainer en wordt georganiseerd in twee ochtenden. Het programma is aangepast zodat er ook op afstand voldoende met de materie kan worden geoefend. We bieden ook een specifieke training met extra focus op de remote elementen. Indien je interesse hebt in deze training, worden extra tips en tricks gegeven voor het succesvol organiseren van remote audits. Lees hier meer. Data zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.