Onze diensten

Trainingen & Events

ISO 45001 training

Op aanvraag

Aan de slag met de ISO 45001 norm!

Een praktische ISO 45001 training

Deze praktische (incompany) training wordt gegeven op ons kantoor in Rijswijk of Eindhoven en is bestemd voor organisaties die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 45001 norm. Je volgt deze training bijvoorbeeld omdat je betrokken bent bij de ontwikkeling of het beheer van een gezond- en veilig werken managementsysteem.

Waarom organisaties voor een training bij Cuccibu kiezen?

Ons uitgangspunt: Geen gortdroge feitjes en regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie. Bij een training door Cuccibu ligt de focus op zelf verbeterkansen signaleren en doorvoeren.

Wat je gaat leren over Gezond- en Veilig Werken

•    Inzicht in de normeisen van ISO 45001
•    Inzicht in de relatie tussen ISO 45001 en de Arbowet
•    Inzicht in de interpretatie van ISO 45001 conform de eisen van SCCM
•    Praktisch vertalen van ISO 45001 naar de eigen organisatie
•    Inzicht in de beoordelingssystematiek van de certificerende instelling

In deze training leer je de achtergronden van ISO 45001 en de relatie met de Arbowet kennen. Ook gaan we in op de consequenties van ISO 45001 voor de organisatie. Bovendien bekijken we de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) en gaan we in op de specifieke normeisen. We staan uitgebreid stil bij de vertaling hiervan naar een certificeerbaar arbomanagementsysteem en de rol van de arbocoördinator. Ten slotte bespreken we verschillende interpretaties en onderzoeken we het onderscheid tussen harde en zachte eisen. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen zodat je de opgedane kennis meteen in je eigen organisatie kunt toepassen.

Incompany

Bij Cuccibu geloven we in trainingen die helemaal zijn afgestemd op jouw organisatie. Daarnaast is het belangrijk dat betrokken medewerkers voldoende inzicht hebben in de norm en de gestelde eisen. Deze praktische ISO 45001 training kunnen we daarom ook incompany verzorgen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@qsn.nl of vul ons contactformulier in.

Remote

Onze trainingen worden in principe op locatie en real-life georganiseerd. Echter, in tijden van corona was dit niet mogelijk en dat vroeg om een andere aanpak. Het resultaat? We kunnen onze trainingen ook remote verzorgen, zowel incompany als op open inschrijving. De training wordt gegeven door een ervaren trainer en wordt georganiseerd in twee ochtenden. Het programma is aangepast zodat er ook op afstand voldoende met de materie kan worden geoefend. Data zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.