Onze diensten

Trainingen & Events

ISO 50001 training

Beschikbare data
Tijdsduur
Personen
Kosten
06/11/2024
Tijdsduur: 8 uur
Personen: Min 4 & Max 8
Kosten: € Informatie kosten aanvragen per persoon

Aan de slag met de ISO 50001 norm!

Een praktische ISO 50001 training

Deze praktische training wordt gegeven op ons kantoor in Rijswijk of Eindhoven en is geschikt voor organisaties die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 50001 norm. De organisatie heeft bijvoorbeeld nog geen energiemanagementsysteem, werkt er pas kort mee of bereidt zich voor op certificatie.  

Waarom organisaties voor een training bij Cuccibu kiezen

Onze trainers hebben veel praktijkervaring en vinden het leuk om hun kennis te delen. Tijdens de training ligt de focus niet op regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar op de praktijk. Daarnaast is er veel ruimte voor oefening, het stellen van vragen en discussie.

Wat je gaat leren over energiemanagement

De training normkennis ISO 50001 is gebaseerd op de internationale ISO 50001 norm. De norm voor energiemanagement, tevens een alternatief voor de invulling van de EED energie-audit. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen, zodat je na afloop van de training de opgedane kennis direct kan toepassen in jouw organisatie.

We starten met de achtergronden van energiemanagement. Vervolgens gaan we in op de normeisen en de praktische vertaling hiervan. Na afloop van de training heb je:

  • Kennis van de voordelen van een energiemanagementsysteem.
  • Inzicht in de eisen van de ISO 50001 norm.
  • Kan je de normeisen vertalen naar jouw eigen organisatie.

Incompany

Bij Cuccibu geloven we in trainingen die helemaal zijn afgestemd op jouw organisatie. Het is belangrijk dat betrokken medewerkers voldoende inzicht hebben in de norm, de gestelde eisen en de uitvoering in de praktijk binnen jouw organisatie. Deze praktische ISO 50001 trainingen verzorgen we ook incompany. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Neem contact op via info@qsn.nl.

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.