Onze diensten

Trainingen & Events

ISO 9001 training

Beschikbare data
Tijdsduur
Personen
Kosten
16/10/2024
Tijdsduur: 8 uur
Personen: Min 4 & Max 8
Kosten: € Informatie kosten aanvragen per persoon

Aan de slag met de ISO 9001 norm!

Een praktische ISO 9001 training

Deze praktische (incompany) training wordt gegeven op ons kantoor in Rijswijk of Eindhoven en is bestemd voor organisaties die weinig of geen ervaring hebben met de ISO 9001 norm. De organisatie waar je werkt beschikt bijvoorbeeld nog niet over een kwaliteitsmanagementsysteem, werkt er pas sinds kort mee of bereidt zich voor op certificatie.

Waarom organisaties voor een training door Cuccibu kiezen

De trainers van Cuccibu zijn werkzaam in de praktijk en ze genieten er van kennis met je te delen. Bij een training van Cuccibu ligt de focus niet op gortdroge feitjes en regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar op een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie.

Wat je gaat leren over kwaliteitsmanagement

•    Inzicht in de eisen van de ISO 9001-norm
•    Normeisen vertalen naar jouw eigen organisatie
•    Beter begrip ontwikkelen van ‘risicogebaseerd denken’
•    ISO 9001 toepassen in relatie tot procesmanagement
•    Inzicht in de wijze van beoordelen door een certificerende instelling

Tijdens de training gaan we aan de slag met de ISO 9001-norm. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen zodat je de opgedane kennis meteen in jouw eigen organisatie kunt toepassen. We beginnen met de achtergronden en principes van kwaliteitsmanagement. Vervolgens gaan we in op de normeisen en hoe je deze vertaalt naar je eigen organisatie. Daarbij staan we uitgebreid stil bij de context van de organisatie en het in kaart brengen van risico’s. Tot slot bekijken we de beoordelingssystematiek die een certificerende instelling toepast.

Is jouw organisatie al ISO 9001-gecertificeerd?

Is jouw organisatie al gecertificeerd, maar wil je toch meer leren over de ISO 9001-norm? Ook dan is dit ook een geschikte training. Het is immers verstandig om regelmatig je eigen uitgangspunten te toetsen aan de norm.

Incompany

Bij Cuccibu geloven we in trainingen die helemaal zijn afgestemd op jouw organisatie. Daarnaast is het belangrijk dat betrokken medewerkers voldoende inzicht hebben in de norm en de gestelde eisen. Deze praktisch ISO 9001 training kunnen we daarom ook incompany verzorgen. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@qsn.nl of vul ons contactformulier in.

Remote

Onze trainingen worden in principe op locatie en real-life georganiseerd. Echter, in tijden van corona was dit niet mogelijk en dat vroeg om een andere aanpak. Het resultaat? We kunnen onze trainingen ook remote verzorgen, zowel incompany als op open inschrijving. De training wordt gegeven door een ervaren trainer en wordt georganiseerd in twee ochtenden. Het programma is aangepast zodat er ook op afstand voldoende met de materie kan worden geoefend. Data zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.