Onze diensten

Trainingen & Events

Aan de slag met risicomanagement

Op aanvraag

Risicomanagement conform ISO 31000 toepassen!

Voor wie is deze training interessant?

Wil jouw organisatie meer weten over risicomanagement? Bijvoorbeeld omdat jullie dit gaan doorvoeren bij de inrichting van managementsystemen of omdat je risicomanagement wilt toepassen in de bedrijfsvoering? Dan is deze training mogelijk interessant.

Waarom organisaties voor een training bij Cuccibu kiezen?

De trainers van Cuccibu hebben veel praktijkervaring en genieten er van kennis te delen. Tijdens deze trainingsdag ligt de focus niet op regeltjes waarbij jij luistert en wij praten, maar op een praktijkgerichte opzet met veel ruimte voor oefening en discussie.

Wat je gaat leren over risicomanagement?

•    Inzicht in de basis van het risicomanagement
•    Kennis over veelgebruikte methodieken op het gebied van risicomanagement
•    Deze methodieken in de eigen organisatie kunnen toepassen
•    Inzicht in de wijze van beoordelen door een certificerende instelling
•    Kennis van risicomanagement volgens ISO 31000 en de relatie hiervan met ISO 9001

We gaan van start met een algemene inleiding in de theorie achter risicomanagement. Vervolgens bekijken we verschillende methodieken om risico’s binnen een organisatie in kaart te brengen en deze te ondervangen. Ook gaan we in op de ‘risk-based’ audit en hoe je deze uitvoert. Ten slotte behandelen we ISO 31000 en de eisen die in de norm ISO 9001 aan bod komen. Je leert de theorie aan de hand van praktische oefeningen zodat je de opgedane kennis meteen in je eigen organisatie kunt toepassen.

Remote

Onze trainingen worden in principe op locatie en real-life georganiseerd. Echter, in tijden van corona was dit niet mogelijk en dat vroeg om een andere aanpak. Het resultaat? We kunnen onze trainingen ook remote verzorgen, zowel incompany als op open inschrijving. De training wordt gegeven door een ervaren trainer en wordt georganiseerd in twee ochtenden. Het programma is aangepast zodat er ook op afstand voldoende met de materie kan worden geoefend. Data zijn op aanvraag.

Bij Cuccibu geloven wij in trainingen die op maat zijn gemaakt voor jouw organisatie. Neem contact op en we vertellen graag alles over de mogelijkheden!

Direct inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.