Onze diensten

Personeelsvereniging Quality Time

QSN heeft een eigen personeelsvereniging genaamd ‘Quality Time’. Minimaal twee keer per jaar organiseert het bestuur een leuke activiteit, gecombineerd met een lekker hapje eten. Er wordt gezorgd voor een balans tussen actieve, creatieve en relaxte activiteiten. Hieronder een overzicht van onze laatste activiteiten. Altijd leuk om met collega’s iets gezelligs te ondernemen. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Personeelsvereniging

Roaring Twenties Party

Eind maart hebben we een Roaring Twenties Party georganiseerd. Iedereen had zijn of haar mooiste jaren ’20 outfit aangetrokken. Onder het genot van een hapje en drankje hebben we gezellig gekletst. Daarnaast is nog een prijs uitgereikt voor de beste outfit en is er een mini escape puzzel gespeeld. Een geslaagde avond!

PV

Escape Room in Utrecht

In oktober 2022 hebben we de escaperoom ‘The Daimont Heist’ gedaan. Nadat we onze buikjes hadden gevuld met een pizza gingen we van start. In twee groepen speelde we tegelijkertijd dezelfde escaperoom. Beide teams wisten op tijd te ontsnappen. Teamwork makes the dreamwork!

Kanoën over de Linge

In juni 2022 hebben we met de leden van de personeelsvereniging een mooie kano-tocht gemaakt over de Linge. Aangekomen in Leerdam hebben we heerlijk gegeten. Op de terugweg konden we genieten van een waanzinnig mooie zonsondergang.

flessentuin

Online workshop flessentuin maken

In januari 2021 stond een creatief (en online) uitje op het programma. De leden van de personeelsvereniging hebben allemaal een eigen flessentuin gemaakt. De benodigdheden kreeg iedereen thuis opgestuurd. Onder online begeleiding gingen we aan de slag met mooie flessentuinen als resultaat.

koken

Workshop Mediteraans koken

In oktober 2021 hebben we een workshop Mediteraans koken gevolgd in Utrecht. De QSN’ers werden verdeeld over drie teams. Elk team ging aan de slag met een gang, ofwel het voor-, hoofd- of nagerecht. Na afloop hebben we heerlijk genoten van al het lekkers dat iedereen had gemaakt.

PV

Solex tour over de Veluwe

In augustus 2020 hebben met het team van QSN een leuke Solex tour over de Veluwe gemaakt. Het start- en eindpunt was in Ede, waar we aansluitend hebben genoten van een heerlijke BBQ.