Onze diensten

Interview met Daphne Koot

Verse muntthee met Daphne

Office Manager bij QSN

Wat doe je precies als Office Manager bij QSN?
“Dat is heel erg breed. Ik zorg bijvoorbeeld voor verjaardagskaarten, kerstpakketten, trainingsmateriaal en vergaderlocaties. Maar heb bijvoorbeeld ook contact met klanten die een training willen afnemen. Ik ben vooral veel aan het regelen en coördineren. Het is belangrijk dat alles goed verloopt.”

Hoe bevalt de functie?
“Ik vind het fijn dat geen enkele dag hetzelfde is. To do listen zijn belangrijk, anders kan ik geen overzicht bewaren. Ook is het belangrijk om prioriteiten te stellen. Ik werk voor meerdere afdelingen, dus flexibiliteit is een must. Daarnaast heb ik best veel vrijheid. Ik kan zelf indelen hoe mijn dag er uit komt te zien. Ook is het leuk dat ik mijn creativiteit kan toepassen. Ik organiseer bijvoorbeeld iedere maand een QSN borrel met een bijpassend spel of thema. Heel leuk dat dit positief wordt ontvangen door de collega’s.”

Wat is het meest bijzondere wat je hebt meegemaakt in je werk?
“Ik ben in coronatijd begonnen bij QSN. Ik heb in het begin dus weinig collega’s gezien en veel digitaal moeten regelen. Ik vond het daarom extra leuk om in de zomer tijdens een coronoproof uitje van onze Personeelsvereniging de collega’s op een Solex te leren kennen. Collega’s ook op een andere manier leren kennen helpt als ik bijvoorbeeld een persoonlijk cadeautje wil regelen.”

Hoe ervaar je de samenwerking met je collega’s?
“Goed! Ik voer de functie in principe alleen uit, maar dat heeft onze Digital Marketeer en Corporate Recruiter Malou bijvoorbeeld ook. Je zit daardoor in hetzelfde schuitje en helpt elkaar. Verder kunnen we heel open zijn over wat er speelt en hebben we korte lijntjes. Heel fijn dat je geen dagen hoeft te wachten op hulp of reactie.”

Wanneer komen mensen met jou in contact?
“Als je het algemene nummer van QSN belt, is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Verder regel ik veel rondom trainingen en klantevents. Leuk om een keer kennis te maken!”