Onze diensten
Vraag van de maand

Vraag van de maand - februari 2021

Vandaag, 1 maart, is het Nationale Complimentendag! Deze dag staat volledig in het teken van het ontvangen én geven van complimenten. Het ontvangen van een compliment is leuk, maar het geven natuurlijk nog veel leuker!

Als QSN doen wij graag mee aan Nationale Complimentendag. Daarom willen wij bij deze het hele QSN team een groot compliment geven voor de inzet en het werk dat zij altijd leveren. Onze complimenten!

Om het QSN team beter te leren kennen hebben we een tijd terug de vraag van de maand geïntroduceerd. Omdat het vandaag Nationale Complimentendag is hebben we de QSN’ers het volgende gevraagd: “Wat is het laatste compliment dat je hebt gegeven?”. We delen hieronder graag een aantal leuke reacties.

Lianne

“Vanmiddag nog aan Nanda omdat ze, voor zover ik het na een paar weken al kan beoordelen, een dijk van een geheugen heeft!”

Daphne

“Laatst ging ik naar een DHL punt om een pakket te retourneren. De vrouw door wie ik geholpen werd had super leuke schoenen aan. Ik heb haar hier een compliment over gegeven. Normaal geef ik niet zo snel een compliment aan een vreemden, maar ik dacht waarom ook niet? Het is leuk om een compliment te ontvangen maar misschien nog wel leuker om te geven!”

Ann

“Ook ik geef soms complimenten aan mensen die ik niet ken, leuk!”

Ook een compliment ontvangen van een QSN'er?

Leuk om te zien dat de collega’s elkaar onderling geregeld een compliment geven. Wil je ook aan de slag in zo’n fijn team? Bekijk onze openstaande vacatures!

Bekijk hier onze vacatures