Onze diensten

Wat biedt QSN jou?

Werkgever QSN

Het QSN-type? Dat is een doener, een aanpakker.

Je hebt de drive om je in een organisatie te verdiepen. En je wilt meer bereiken dan het rondkrijgen van die certificering. Je wilt organisaties écht begrijpen en oprecht helpen met het verbeteren van hun processen. Dat is de meerwaarde van certificering die je wilt laten zien.

Veel zelfstandigheid, hecht team
Als consultant bij QSN beschik je over veel zelfstandigheid. Je specialiseert je in één van de twee richtingen: informatiebeveiliging of kwaliteit, arbo en milieu. Je hebt je eigen klanten, voert je eigen projecten uit en bent veel onderweg. Dat betekent dat we onderling veel telefonisch contact hebben en geregeld afspreken om elkaar up-to-date te houden. Want ondanks dat je zelfstandig werkt, zijn we een hecht team. Daarnaast vinden we een open en ontspannen werksfeer belangrijk, daarom organiseren we regelmatig leuke dingen ná het werk.

Laagdrempelige organisatie
QSN werd in 1997 opgericht door Nicolette en Ron Wijling en is een laagdrempelige organisatie zonder lagen. Je collega’s zijn hoogopgeleid en hebben veel werkervaring in het veld. Naast veel vrijheid, een salaris passend bij je relevante werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden we je de mogelijkheid om veel te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Cucibbu groep. Hiermee hebben we onze dienstverlening kunnen verbreden.

onboarding, kennis delen, doorgroeien

Nieuwsgierig, oplossingsgericht en niet bang voor verantwoordelijkheid

Onboarding en ontwikkeling
Bij QSN begin je met een onboardingstraject van drie tot zes maanden (afhankelijk van je senioriteit), met veel ondersteuning bij je eerste projecten. Niet alleen inhoudelijk helpen we je op weg, ook procesmatig. Hierbij kun je denken aan het werken met budgetten, projectmanagement, agendabeheer en het gebruik van alle beschikbare systemen. Na het onboardingstraject wordt samen met de Teammanager gewerkt aan verdere professionele ontwikkeling binnen QSN. Zo hebben jullie minimaal ieder kwartaal een persoonlijk gesprek over jouw groei- en leerdoelen.

Kennis delen
Als consultant leer je iedere dag weer nieuwe dingen, er is veel diversiteit en afwisseling. Bij QSN vinden we het belangrijk dat we deze kennis en waardevolle ervaringen met elkaar delen. Daarom organiseren we team overleggen, teamdagen, is er altijd inzichtelijk welke kennis jij beheerst en waarover jouw collega’s je kunnen bellen.

Doorgroeien
Ten slotte bieden we onze consultants een development-programma waardoor je kunt doorgroeien in bijvoorbeeld deskundigheid, senioriteit of naar een meer relatiegerichte rol. Er is overigens geen verplichting om door te groeien. Waar het ons om gaat is dat we leuk werk doen met leuke projecten en dat we onze klanten succesvol kunnen laten zijn. Dat betekent dat je er ook voor kunt kiezen om consultant te blijven, of om je in een andere richting te ontwikkelen binnen QSN.

Zoals we al schreven, zijn we erg laagdrempelig. Dus bel gerust als je vragen hebt. Ook als er geen vacature openstaat, horen we graag van je!

Neem contact op

Contact