Onze diensten

Met trots delen wij de succesverhalen van 2021!

Kwaliteit en Informatiebeveiliging
Motion10

Motion10 heeft in één keer het ISO 9001 én ISO 27001 certificaat behaaldTijd voor taart en een goed gesprek! We spreken met Operationeel Directeur Bob de Jong en de betrokken QSN Consultant William Kulk over dit ambitieuze project.

Lees meer
William en Bob
Informatiebeveiliging
Medux

Medux levert hoogwaardige hulpmiddelen en diensten aan zorginstellingen en eindgebruikers. QSN  heeft de organisatie begeleid naar certificatie van ISO 27001 en NEN 7510. Op dit moment levert QSN een interim CISO. We vragen Jeroen van Teijlingen naar zijn ervaringen in dit traject.

Lees meer
Informatiebeveiliging Medux
Kwaliteit
RUD Zeeland

RUD Zeeland is de Omgevingsdienst voor een schoon en veilig Zeeland. Sinds 2017 helpt QSN de organisatie bij het ISO 9001 certificaat. We interviewen Jeroen Vervaet en Haydiên Nedd, Consultant bij QSN, over deze samenwerking.

Lees meer
Jeroen Vervaet RUD Zeeland
Milieu & Energie
Riedel

Riedel moest in 2020 voor het eerst een EED Energie-audit uitvoeren en indienen. De expertise van QSN Consultant Stéphanie Moor is ingeroepen. We interviewen René Tielen, de SHE coördinator & Hoofd BHV en Wilco Berger, Assistent Workflow Controller en verantwoordelijk voor het energiebeheer.

Lees meer
Referentie Riedel
Informatiebeveiliging
Sabaas

Sinds 2020 helpt QSN de organisatie bij de uitdagingen op het gebied van Informatiebeveiliging. Inmiddels hangt ook het ISO 27001 certificaat aan de muur.  We interviewden Sander van Gemert en René van Es over dit uitdagende traject en de samenwerking met QSN Consultant Liesanne Visser.

Lees meer
Taartmoment Sabaas
Milieu & Energie
Luba Groep

Luba Groep is het grootste uitzendbureau voor het MKB. De organisatie moet voldoen aan de EED Energie-audit verplichting. Inmiddels hebben zij het rapport succesvol ingediend. QSN’ers Ann Depoorter en Max Beenen hebben de organisatie daar met veel plezier bij geholpen. We spreken met Patrick Giebels, Corporate Controller bij Luba, over dit mooie resultaat.

Lees meer
Referentie Luba
Kwaliteit, Milieu & Energie en Informatiebeveiliging
YoungCapital

YoungCapital is constant bezig met het blijven professionaliseren en verbeteren. QSN ondersteunt de organisatie daarbij.  Eerst met kwaliteitsmanagement conform ISO 9001, vervolgens met ISO 14001 voor milieu en later dit jaar ook nog met ISO 27001 voor informatiebeveiliging. We interviewen Nathalie van Boven over dit traject en de samenwerking met QSN.

Lees meer
Referentie YoungCapital
Informatiebeveiliging
GGZ Drenthe

GGZ Drenthe wil aantoonbaar voldoen aan de NEN 7510, de norm voor informatiebeveiliging in de zorg. QSN Consultant Marie-Cecile Pruijn hielp de organisatie bij de realisatie hiervan. We spraken Fimke Boerhof en Hans de Jong over dit project.

Lees meer
Referentie GGZ Drenthe
Informatiebeveiliging
CoolProfs

Al ruim 3 jaar ondersteunen wij CoolProfs op het gebied van Informatiebeveiliging. Het ISO 27001 certificaat pronkt aan de muur en onze Consultants komen jaarlijks over de vloer voor interne audits, de management review en andere verbeteracties. We spreken Marco Burggraaff en William Kulk dit traject.

Lees meer
Referentie CoolProfs