Onze diensten

QSN sfeervideo – Workshop draagvlak

Datum: 27-03-2019

Dat lukt toch niet..

  • Dat doen we toch al?
  • Leuk, maar niet belangrijk
  • Dat lukt toch niet
  • Hebben we al geprobeerd
  • Wat is het nut?
  • Ik heb geen tijd….

Klinkt bovenstaande je bekend in de oren? Maak jij dit ook geregeld mee binnen jouw organisatie? Dan ligt dat echt niet per definitie aan deze medewerkers. Hoogstwaarschijnlijk gaat er binnen jouw organisatie iets mis ten aanzien van draagvlak.

Draagvlak als sleutel tot succes

Iedere organisatie komt het knelpunt ‘’geen draagvlak’’ wel eens tegen. Dat is vervelend omdat draagvlak vaak de sleutel is tot succes! Om een plan te laten slagen is het belangrijk dat alle betrokkenen het plan of de verandering actief steunen. Wist je trouwens al dat er verschillende niveaus van draagvlak bestaan?

Praktische workshop draagvlak

QSN consultant Madelon heeft een praktische workshop ontwikkeld waarmee je zelf het niveau van draagvlak van jouw organisatie inzichtelijk maakt en de juiste tools krijgt om draagvlak te creëren en te vergroten. Geen ingewikkelde managementtheorieën, maar de basisprincipes die leiden tot succes!

Schrijf je nu in voor deze workshop!

Herken je bovenstaande of staan er belangrijke veranderingen op de agenda binnen jouw organisatie? Of wordt er misschien wel een (nieuw) managementsysteem opgezet en geïmplementeerd? Wees je dan bewust van het belang van draagvlak. Bekijk onze QSN sfeervideo en neem contact op over de mogelijkheden. Met deze praktische workshop op basis van brown paper methodiek helpen we jouw organisatie heel graag verder!