Onze diensten

Dana Brevini Benelux

‘In enkele maanden onze organisatie certificeren voor ISO 9001 en ISO 14001 leek mij onmogelijk’ begint Ingeborg Gabriëls, HSEQ Manager en KAM Manager bij Dana SAC Benelux B.V. Ze gaat verder: ‘DNV attendeerde mij op QSN, zij konden ons helpen om in een hele korte tijd de management systemen uit te werken en te implementeren. Na een zeer positief kennismakingsgesprek zijn we in zee gegaan met QSN en hebben we in een korte tijd een in mijn ogen haast onmogelijke klus geklaard.

“In een korte tijd een in mijn ogen haast onmogelijke klus geklaard.”

Ingeborg Gabriëls

Referentie Dana Brenivi

Bedrijfsprocessen inzichtelijk

Het uitwerken, schrijven en implementeren van beide ISO normen heeft ons veel inzicht gegeven in de bedrijfsvoering van onze organisatie. Veel zaken gebeuren vanzelfsprekend, maar worden niet aangetoond middels registraties of rapporten. Na dit hele traject hebben wij onze bedrijfsprocessen inzichtelijk en zijn we niet meer bevreesd om deze te analyseren en/of te wijzigen. De klant staat voorop en middels deze managementsystemen kunnen wij deze nog beter tegemoet komen en overtuigen van het zakendoen met Brevini. In alle bedrijfsprocessen staat het continu willen verbeteren centraal en zijn we dus actief bezig met het verbeteren van onze kwaliteit en met de eventuele invloed van onze bedrijfsprocessen op het milieu.

Effectieve en waardevolle samenwerking

De samenwerking met QSN hebben wij ervaren als zeer effectief en waardevol en daarom hebben we besloten om ook het OHSAS 18001/ISO 45001 avontuur aan te gaan in samenwerking met QSN.’

Mogen we jouw organisatie ook helpen met het opzetten en verbeteren van managementsystemen ? Neem contact met ons op!

Contact