Onze diensten
Werkplek William

Vijf redenen om bij QSN te werken

William Kulk werkt sinds 2019 bij QSN als Information Security Consultant. Ook is hij projectleider op het gebied van ISO 27001, NEN 7510 en ISAE rapportages. In de afgelopen tijd heeft hij een verscheidenheid aan klanten succesvol geholpen bij de implementatie van managementsystemen en certificering.

Wat maakt het werken bij QSN zo leuk? William deelt vijf redenen waarom hij graag bij QSN werkt.

1. Inspirerende klanten

Met stipt op 1. Het allerleukste aan mijn werk zijn de ontmoetingen met mensen ‘achter het logo’. Inspirerende ondernemers, gedreven teams en creatieve professionals, elk met hun eigen visie en verhaal. En als je net als ik nieuwsgierig bent aangelegd, zijn al die kijkjes in de keuken natuurlijk een feestje. De verscheidenheid aan klanten maakt dat je blijft groeien als professioneel, omdat elke samenwerking weer nieuwe inzichten met zich meebrengt.

2. Teamspirit

Hoewel het werk als Consultant een grote mate van zelfstandig vraagt, heerst er binnen QSN een echte teamspirit. Die teamspirit merk je al vanaf de eerste werkdag. Zo is er een uitgebreid onboardingsprogramma en heb je frequent contact met de Teammanager. Je wordt al snel in het diepe gegooid, maar wel met zwembandjes! Daarnaast worden diverse initiatieven georganiseerd om dat teamgevoel aan te moedigen. Van een inspirerende spreker tijdens een overleg tot een deep dive sessie met je team en van online pubquiz tot lieve cadeautjes bij geboorte, ziekte of gewoon, omdat het kan.

3. Werken aan je skills

Tijdens het onboardingstraject loop je eerst enkele keren mee met een ervaren collega. Al snel ben je ‘in de lead’ tijdens gesprekken met klanten en voor je het weet, begeleid je trajecten van a tot z. Je staat er overigens nooit alleen voor; er is altijd een vangnet van collega’s waar je voor advies een beroep op kunt doen. Persoonlijke ontwikkeling kan snel gaan bij QSN. Het is een opwaartse spiraal: meer werkervaring zorgt voor het beter bedienen van de klant, wat de deur opent voor meer uitdagende projecten, wat weer zorgt voor meer werkervaring. Naast praktijkervaring is er ook aandacht en ruimte voor theoretische kennis. Zo kun je gebruikmaken van een opleidingsbudget en een online leeromgeving waar verschillende trainingen en masterclasses te volgen zijn.

4. Vrijheid

Werken bij QSN doet een beroep op je ondernemersgeest. Door het zelfstandige karakter van je werk, voelt het soms alsof je eigen baas bent. Dat geeft een fijn gevoel van vrijheid. Je moet wel om kunnen gaan met die vrijheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Deze verantwoordelijkheid varieert van het efficiënt indelen van je agenda, het bewaken van je declarabiliteit, een uitdaging zelf durven oplossen maar ook zeker tijdig aan de bel trekken als zaken uit de pas dreigen te lopen. Dat alles zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen. Net ondernemen dus.

5. Faciliteiten

Het is fijn dat de middelen die je nodig hebt om je werk efficiënt te kunnen doen, ook beschikbaar worden gesteld. Tuurlijk, er zijn mensen die met een aan elkaar getapete laptop prima een applicatie als Instagram in elkaar kunnen programmeren, maar ik werk toch liever met een nieuwe, snelle Surface Pro. Tel daarbij op een volledig ingerichte thuiswerkplek, laatste model iPhone, NS Business Card en een leuke leaseauto en ik ben een tevreden mens.

Ook werken bij QSN?

Enthousiast geworden over werken bij QSN? We zijn nog opzoek naar Information Security & QHSE Consultants. Bekijk onze vacatures voor meer informatie!

Vacatures