Onze diensten
Toon alles
Arboveiligheid
PSO
02-01-2023
QSN nieuws

Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een meetinstrument en kwaliteitskeurmerk, ontwikkeld door TNO. Het instrument meet objectief, in welke mate een organisatie werkgelegenheid biedt tot mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Risicomanagement
Whitepapers
27-12-2022
QSN nieuws

Best gelezen whitepapers van 2022

Benieuwd naar de best gelezen whitepapers van 2022? Bekijk de top 5 hieronder, inclusief de mogelijkheid om het whitepaper direct te downloaden.

Informatiebeveiliging
Informatiebeveiliging in de zorg
08-12-2022
QSN nieuws

Stappenplan NEN 7510

Kennisexpert Marie-Cecile heeft een stappenplan ontwikkeld voor de implementatie van een managementsysteem conform de eisen van de NEN 7510 norm. Download het stappenplan hier.

Informatiebeveiliging
NIS
05-12-2022
QSN nieuws

NIS2: Europese richtlijn voor cybersecurity

De ‘Network and Information Security Directive’ (NIS) is de eerste Europese wetgeving over cybersecurity en heeft als doel: het tot stand brengen van een gemeenschappelijk niveau van cybersecurity in alle lidstaten. Eind december is de NIS2-richtlijn gepubliceerd. 

Arboveiligheid
Safety Culture Ladder
05-12-2022
QSN nieuws

Trede 3 SCL vanaf 2025 verplicht bij Veiligheid in Aanbestedingen

Ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) nemen veiligheidsbewustzijn op als verplichting in aanbestedingen en contracten.  Op dit moment zijn organisaties volgens de afspraak ‘Veiligheid in Aanbestedingen’ verplicht om gecertificeerd te zijn op trede 2 van de SCL. Per 1 januari 2025 gaat dit veranderen en wordt trede 3 als eis gesteld. 

02-12-2022
QSN nieuws

Holland Capital investeert in Cuccibu en QSN

Holland Capital investeert in Cuccibu en QSN, twee gerenommeerde spelers op het vlak van risicomanagement met een focus op Privacy en Security consultancy. De investering van Holland Capital zorgt er voor dat de ambitieuze groeiambities gerealiseerd kunnen worden.