Onze diensten

QSN Blog

Toon alles
Milieu & Energie
Verplicht energie besparen
06-05-2020
QSN Blog

Verplicht energie besparen

Vanwege de opwarming van de aarde maken overheden diverse afspraken die het gebruik en verbruik van fossiele brandstoffen ontmoedigen. Deze afspraken stimuleren energiebesparing en duurzame opwek van energie.

Informatiebeveiliging
veilig online vergaderen
28-04-2020
QSN Blog

Veilig vergaderen via online applicaties

Één van de gevolgen van Corona is dat er meer vanuit huis wordt gewerkt en vergaderingen worden via verschillende videoconferencing applicaties gepland. Waar de ene organisatie hier al op ingericht was, moest de ander nog de keuze maken. Maar op basis waarvan?

Risicomanagement
Risicogestuurd werken
23-04-2020
QSN Blog

Boekreferentie - Risicogestuurd werken in crisistijd? Kom op zeg!

Het boek ‘Risicogestuurd werken in de praktijk’ door Martin van Staveren biedt een verfrissend en pragmatisch alternatief voor bestaande vormen van risicomanagement.

Kwaliteit
Remote audit
21-04-2020
QSN Blog

Remote audits, de nieuwe werkelijkheid?

De corona crisistijd dwingt ons om te veranderen. In deze blog vertel ik je graag over mijn ervaringen met remote auditting en geef ik een aantal tips om zelf interne audits op afstand uit te kunnen voeren.

Informatiebeveiliging
NEN 7512 en 7513
04-03-2020
QSN Blog

NEN 7512 en NEN 7513

Het lijkt gemakkelijk, persoonlijke gegevens die met meerdere (zorg)partijen worden gedeeld. Maar beschikken sommige niet over meer dan alleen de relevante informatie? NEN 7512 en NEN 7513 gaan hier dieper op in.

Informatiebeveiliging
Bedrijfscontinuïteit corona
03-03-2020
QSN Blog

Bedrijfscontinuïteit bij ziekte

Steeds meer bedrijven vragen zich af hoe ze moeten handelen omtrent het corona virus. Hoe beschermen we onze mensen? Maar ook: hoe kunnen we in deze periode toch ook de continuïteit van het bedrijf waarborgen?