Onze diensten

Company Webcast

Specialist op het gebied van Webcasts, Webinars en Weblectures

Company Webcast is een specialist op het gebied van Webcasts, Webinars en Weblectures.

Iwan Lawerman, Company Webcast, over het RapidISO project bij QSN: ‘QSN heeft ons uitstekend begeleid bij het succesvol behalen van de drie normen, te weten ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001. QSN werkt volgens een strakke en duidelijke planning. Hierin komt QSN de gemaakte afspraken goed na. Wij hebben zeer prettig samengewerkt met de QSN medewerkers, die inhoudelijk van de hoed en de rand weten. Vanzelfsprekend moet je zelf als organisatie ook het nodige doen en tijd hiervoor vrij maken. Met de kennis van nu zijn wij erg blij dat we alle drie de normen in een keer hebben gedaan, aangezien er veel raakvlakken zijn, waardoor je dubbelwerk voorkomt op het moment dat je dit uit elkaar trekt.

“De aanpak van QSN is heel helder en transparant.”

Iwan Lawerman

Referentie Company Webcast

Bewustwording is key

Om succesvol gecertificeerd te raken als bedrijf is het belangrijk dat de gehele organisatie met alle mensen bewust is van dat je als bedrijf dit doet. De organisatie moet beseffen dat het niet een eenmalig iets is maar dat het in het DNA van de gehele organisatie moet komen om structureel volgens bepaalde processen en procedures te gaan werken, die continu aan verbetering onderhevig zullen zijn. De implementatie door QSN heeft hier een sterke positieve bijdrage aan gehad. Namelijk door een hele goede kick off waar alle medewerkers bij betrokken waren en met de interviews die gehouden zijn met medewerkers om te komen tot een management systeem. Ook de interne audit heeft hier aan bijgedragen. Het meest positief vind ik dat alle medewerkers zich nu ook bewust zijn dat wij ons als bedrijf continu willen verbeteren en dat elke medewerker op zijn eigen niveau hiermee bezig is.

Helderheid en transparantie

De aanpak van QSN is heel helder en transparant. Dat begon al met de offerte, waarin duidelijk werd beschreven wat je kan verwachten en wat de kosten zijn. Het gehele traject is verder behoorlijk complex en QSN heeft het voor ons in hapklare brokken toegankelijk gemaakt, waardoor wij ons werk ook goed konden doen. QSN zorgde voor duidelijke werkafspraken en heldere actiepunten en dit alles volgens een strakke agenda. Dit was voor ons zeer prettig werken.

Zonder problemen geslaagd

Ik zou QSN zeker adviseren bij anderen. Enerzijds omdat het resultaat telt. Externe auditors hebben ons management systeem geverifieerd en getoetst aan de praktijk. Hiervoor zijn wij zonder problemen geslaagd en zodoende in een keer gecertificeerd voor ISO 9001ISO 14001 en ISO 27001. Wij zijn hier vanzelfsprekend zeer trots op! Tevens zou ik QSN adviseren omdat zij in staat zijn om ‘complexe’ materie eenvoudig te maken en leesbaar voor externen. En afsluitend, QSN is prettig in de omgang, kritisch maar opbouwend en hebben leuke mensen om mee samen te werken.’

Mogen we jouw organisatie ook helpen met het opzetten en verbeteren van managementsystemen ? Neem contact met ons op!

Contact