Onze diensten

Yenlo

Yenlo is de #1 Global Strategic Alliance partner van WSO2 en de specialist op Software Development, Managed Services en Private Cloud Hosting gebied om iedere organisatie wendbaarheid mee te geven middels integratie oplossingen en kostenreductie.

Behoorlijke impact

‘Het ISO 9001 en ISO 27001 traject heeft een behoorlijke impact gehad op onze organisatie. Wij zijn een vrij ‘losse’ organisatie. Door het traject zijn er procedures in meer detail beschreven die zorgen voor een bepaalde structuur. En die structuur helpt. Door het vastleggen van processen die we al uitvoerden, verlopen werkzaamheden nu gestroomlijnder.

“Door middel van het Blue Book kun je direct laten zien hoe je bepaalde zaken uitvoert en motiveren waarom je dit doet.”

Yenlo

Traject heeft direct iets opgeleverd

Dit traject heeft ons dan ook direct iets opgeleverd op gebied van efficiëntie. Daarnaast doen we mee aan veel aanbestedingstrajecten. Hiervan zullen we de vruchten nog gaan plukken; door middel van het Blue Book kun je direct laten zien hoe je bepaalde zaken uitvoert en motiveren waarom je dit doet.

Positieve referentie

Naar aanleiding van de prettige website en een goed eerste gesprek zijn wij gestart met QSN. De werkwijze van consultant Erwin Holster hebben wij als zeer prettiger ervaren. Wij zijn erg positief over hoe het traject is aangepakt en hoe wij als organisatie hiermee om zijn gegaan. Dit resulteert in een positieve referentie voor QSN!’

Mogen we jouw organisatie ook helpen met het opzetten en verbeteren van managementsystemen ? Neem contact met ons op!

Contact