Onze diensten

QSN Blog

Toon alles
Arboveiligheid
Inspirerende thuiswerkplek LinkedIn
12-04-2022
QSN Blog

Tips voor thuiswerkers

Werk je (gedeeltelijk) thuis? Dan ben jij samen met jouw werkgever verantwoordelijk voor goede en veilige arbeidsomstandigheden. We zetten graag een aantal tips voor thuiswerkers op een rijtje. 

Risicomanagement
RMS 365
24-03-2022
QSN Blog

Welke risico's voorkom je met een digitaal managementsysteem?

Tegenwoordig is bijna alles gedigitaliseerd. Ook steeds meer organisaties houden zich hier mee bezig. Een logische ontwikkeling. In deze blog lees je welke risico’s bij een papieren managementsysteem worden wegnomen door te starten met een digitaal managementsysteem.

Werken bij QSN
inspirerende thuiswerkplek
13-12-2021
QSN Blog

Tips voor een inspirerende thuiswerkplek

Thuiskantoor of thuiswerkplek, de naam zegt het al: Een plek in huis met een duidelijke functie; werk. Maar wat is nu een fijne en sfeervolle thuiswerkplek? En hoe creëer je die? QSN’er Madelon geeft je graag wat tips!

Risicomanagement
Three lines of Defence model
28-09-2021
QSN Blog

Minimaliseren van risico's door middel van 3LoD

Alle bedrijven houden zich bezig met het minimaliseren van risico’s. Dit kan door  middel van het “Three Lines of Defense” – model (3LoD). In deze blog wordt dit model verder toegelicht.

Milieu & Energie
Milieumanagementsysteem
20-08-2021
QSN Blog

Ontwikkelingen certificatieschema ISO 14001

Milieu wordt een steeds groter thema binnen Nederland en de rest van de wereld. ISO 14001 is dé internationale standaard om milieuprestaties te verbeteren en de kwaliteit van het milieumanagementsysteem aan te tonen. Wat zijn de ontwikkelingen en trends binnen dit certificatieschema?

Milieu & Energie
onboarding, kennis delen, doorgroeien
10-08-2021
QSN Blog

Nog 9 jaar tot 2030, waar staat Nederland op de SDG’s?

Nog 9 jaar tot 2030. Dat is de deadline voor de Sustainable Development Goals (SDG’s). Hoe staat het in Nederland en hoe kan je hier als organisatie invulling aangeven? Kennisexpert Lonneke heeft hier een blog over uitgewerkt.