Onze diensten

QSN Nieuws

Toon alles
Milieu & Energie
Omgevingswet
28-07-2020
QSN nieuws

De nieuwe Omgevingswet, deel 3

De ingangsdatum van de Omgevingswet is uitgesteld tot 1 januari 2022. Maar uitstel is geen afstel.

Milieu & Energie
Energielabel C
23-07-2020
QSN nieuws

Energielabel C verplichting

Wist jij al dat in het Klimaatakkoord nieuwe doelstellingen zijn geformuleerd voor de gebouwde omgeving? Binnen Nederland is een van die belangrijke doelstellingen het realiseren van een CO2- arme gebouwde omgeving in 2050.

Informatiebeveiliging
Business Continuity Plan
20-07-2020
QSN nieuws

Stappenplan BCM

Hoe start je met Business Continuity? Aan de hand van een stappenplan helpen we je alvast op weg om de Business Continuity binnen jouw organisatie structureel te verbeteren.

Arboveiligheid
NEN-spec kantoorwerkplek
03-07-2020
QSN nieuws

NEN-spec kantoorwerkplek

Om werknemers weer op kantoor te kunnen laten werken, moeten werkgevers ruimtes anders inrichten. NEN heeft een NEN-spec gepubliceerd met ergonomische eisen voor de oppervlakte en inrichting van kantoorwerkplekken.

Milieu & Energie
aanbestedingen
03-07-2020
QSN nieuws

Een duurzame voorsprong bij aanbestedingen?

Met een goedgekeurd EED verslag is jouw organisatie al een heel eind op weg naar trede 3 van de CO2 Prestatieladder. Dé norm waarmee jouw organisatie in aanbestedingen een gunningsvoordeel heeft ten opzichte van de concurrenten.

Milieu & Energie
SDG leidraad corona-herstelplan
26-06-2020
QSN nieuws

SDG's als leidraad voor corona-herstelplan

Al ongeveer 250 ondernemingen pleiten om de SDG’s als leidraad te nemen voor corona-herstelplannen. SDG’s zijn duurzame ontwikkelingsdoelstellingen die door de Verenigde Naties zijn vastgesteld als de nieuwe mondiale ontwikkelingsagenda voor 2030.