Onze diensten

QSN Nieuws

Toon alles
Informatiebeveiliging
Certificatieschema pentest
06-04-2021
QSN nieuws

Certificatieschema Pentesten

Er is een certificatieschema voor pentesten gepubliceerd. Het schema is op NEN-EN-ISO/IEC 17065 gebaseerd, organisaties krijgen hierdoor meer duidelijkheid over de kwaliteit van pentesten.

Milieu & Energie
Status SDG
06-04-2021
QSN nieuws

Status Sustainable Development Goals

Hoe staat het momenteel in Nederland met de Sustainable Development Goals? We bekeken het rapport Monitor Brede Welvaart & de SDG’s 2020 en delen een aantal belangrijke conclusies.

Milieu & Energie
De nieuwe Omgevingswet deel 8
25-03-2021
QSN nieuws

De nieuwe Omgevingswet, deel 8

In 2020 hebben we al in 7 delen gecommuniceerd over de nieuwe Omgevingswet. De Omgevingswet is nog volop in ontwikkeling. In dit nieuwsbericht informeren we je over de laatste ontwikkelingen.

Milieu & Energie
Afvalwijzer voor bedrijven
16-03-2021
QSN nieuws

Afvalwijzer voor bedrijven

Iedereen is verplicht afval te scheiden. De kamer van Koophandel, het Ondernemersplein en Rijkswaterstaat hebben een tool gerealiseerd om voor bedrijven inzichtelijk te maken welk bedrijfsafval zij moeten scheiden.

Kwaliteit
09-03-2021
QSN nieuws

QR-code voor geldigheid certificaten

De bij NEN aangesloten certificerende instellingen (CI’s) gaan op elk certificaat een QR-code registeren. Deze QR-code helpt om te controleren of een certificaat echt en nog geldig is.

Informatiebeveiliging
aanmelding
04-03-2021
QSN nieuws

Facts & Figures Meldplicht Datalekken

De AP ziet toe op de naleving van de vernieuwde privacywet, de AVG. Deze week zijn de facts & figures over 2020 gepubliceerd. In dit nieuwsartikel delen we de bijzonderheden.